τι λένε για μας

Με μεγάλη χαρά, μας δίνεται η ευκαιρία να εκφράσουμε μερικά καλά λόγια για τον αγαπητό μας γιατρό, καρδιολόγο Θοδωρή Ξιώνη και το ιατρείο του. Έχουμε περισσότερο από πέντε χρόνια που ο γιατρός μας παρακολουθεί και μας συμβουλεύει με φαρμακευτική αγωγή και τρόπο ζωής. Είναι λαμπρός επιστήμων και εξαίρετος άνθρωπος. Με τη άρτια επιστημονική του κατάρτιση και τη σωστή του διάγνωση, εμένα προσωπικά μου έσωσε τη ζωή. Με τη θετική και καλοπροαίρετη διάθεσή του μας ενθαρρύνει και μας καθοδηγεί σωστά, ώστε να βελτιωθεί η υγεία μας. Επίσης, ο χώρος του ιατρείου είναι καλαίσθητος και ευχάριστος. Βέβαια, δε θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε και τη γραμματέα του ιατρείου, την Αγγελική, η οποία πάντα με την ευχάριστη παρουσία της, το χαμόγελο και την ευγένειά της, παρόλο τον φόρτο εργασίας της, εξυπηρετεί τις ανάγκες του ιατρείου και των ασθενών άψογα.

Χαράλαμπος Βόγιας

Χαράλαμπος Βόγιας, Λάρισα, Θεσσαλία

Για τον ειδικό ιατρό Θεόδωρο Ξιώνη έχω να πω πολλά, όμως θα περιοριστώ στα βασικά. Όταν μπαίνεις στο ιατρείο του επικρατεί μια ευχάριστη ατμόσφαιρα που σου αποπνέει μια ηρεμία. Επίσης, η γραμματέας του είναι πολύ εξυπηρετική και σε ηρεμεί ακόμη περισσότερο με την ευχάριστη παρουσία της και την ευγένειά της.

Τον γιατρό Θεόδωρο Ξιώνη τον γνωρίζω αρκετό καιρό και έχω συμπεράνει τα εξής: πρώτα απ' όλα είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος με τον οποίο μπορείς να συζητήσεις άνετα για τα προβλήματα της υγείας σου. Από την πρώτη κιόλας στιγμή αισθάνεσαι ότι έχεις να κάνεις με έναν σωστό επαγγελματία, θα σε ακούσει προσεκτικά, θα κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις, θα γράψει την κατάλληλη αγωγή κι όλα αυτά με πολύ απλό και κατανοητό τρόπο προς τον ασθενή. Με λίγα λόγια είναι ένας υπεύθυνος επαγγελματίας καρδιολόγος, στον οποίον μπορείς να στηριχτείς , καθώς είναι συνεπής και ενημερωμένος για ό,τι αφορά στη δουλειά του!

Εγώ προσωπικά του είμαι ευγνώμων, την πιο κρίσιμη στιγμή πήρε την καταλληλότερη απόφαση και με έσωσε από τα χειρότερα! Του εύχομαι να είναι πάντα καλά στην υγεία του και να εξελίσσεται επαγγελματικά για να σώζει και πολλές άλλες ζωές.

Γιατρέ μας πρόσεχε τον εαυτό σου για να αισθανόμαστε κι εμείς οι ασθενείς σου ασφάλεια για τις ζωές μας!

Με τιμή,

Γιώργος Καμινάρης

Γιώργος Καμινάρης, Λάρισα, Θεσσαλία

Στη λέξη τύχη πάντοτε πίστευα.. Δικαιώθηκα πριν χρόνια, όταν σε σοβαρότατο έκτακτο καρδιολογικό περιστατικό της μητέρας μου η τύχη ήταν μαζί μας! Εφημερία στο Ιασώ Λάρισας, ο ιατρός καρδιολόγος κύριος Ξιώνης Θεόδωρος. Έγινε άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος καθοριστικής σημασίας. Η συνεχής παρουσία και η άψογη συνεργασία με έναν δύσκολο ασθενή σε υπέρμετρη κρίση πανικού είχε επιτυχή κατάληξη. Η εκτίμησή μας στην επιστημονική κατάρτιση, τον ακέραιο ευγενικό χαρακτήρα του, την αξιοπρεπή συμπεριφορά του, ανεπιφύλακτα συστήθηκε σε συγγενείς και φίλους, οι οποίοι μας ευχαρίστησαν για τη σύστασή μας.
Κύριε Ξιώνη Θεόδωρε σας ευχαριστώ!

Με εκτίμηση,

Στέφανος Καλλέας

Στέφανος Καλλέας, Λάρισα, Θεσσαλία